Nettax. Deskundig advies op maat.

Persoonlijk, betaalbaar en deskundig

Wij zijn een dynamisch team belastingadviseurs opgezet om ondernemers te ondersteunen. Wij bieden onze klanten advies op maat op het gebied van omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenkingsrecht, loonbelasting, successierecht etc. Doordat wij de veranderingen in de fiscale wereld op de voet volgen, bieden wij advisering waarmee onze klanten veel voordeel kunnen doen. Door middel van persoonlijk contact proberen wij een zo goed mogelijke relatie op te bouwen met onze klanten. Deze professionele dienstverlening bieden wij aan tegen een betaalbare prijs.

Onze historie

Nettax Belastingadviseurs kent een rijke historie. In 2002 is het bedrijf opgericht door Marten Visser met als doelstelling zoveel mogelijk MKB’ers en particulieren te helpen!

Marten Visser heeft zijn expertise opgedaan bij Ernst & Young Belastingadviseurs. Na de oprichting van Nettax heeft Marten snel het vertrouwen gewonnen van velen waardoor het is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Bij Nettax Belastingadviseurs staat het persoonlijk contact en advies voorop.

Tevens is het bedrijf enkele samenwerkingen aangegaan met onder andere het administratiekantoor Net-Account in Heerenveen en het online boekhoudpakket van 7×24.nl om haar klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Neem vrijblijvend contact op met Nettax